loose

Hei dere, igår natt fikk jeg virkelig ikke sove. Jeg lå og tenkte på hvordan ting var før, da alt var en del mye lettere! Da vennene du hadde var alt for deg, var der for deg uansett. Nå vet jeg ikke lenger hvor jeg har dem, føler at jeg har mistet utrolig mye, og en del gode venner som jeg brukte mye tid på. Grunnene er vel til at vi har forandret oss og ikke har de samme interessene lenger, men noen ganger kjenner jeg virkelig at jeg savner de gamle tidene! Den personen jeg savner mest er vel den utrolige jenta jeg var utrolig nær, vi hadde et utrolig sterkt vennskap. 

Men ting forandret seg, det kom "nye " venner. Og vi mistet kontakten! Vi var utrolig like i begynnelsen av vennskapet men etter noen år ble vi mer og mer ulike. Du brukte mer tid på andre ting enn meg, og ble venner med andre jeg ikke likte så godt. Ting skjedde og vi mistet kontakten helt, men etterhvert fikk vi den mer og mer tilbake. Men nå er den borte og nå er den vel helt borte. 

Nå virker det som jeg ikke finnes for deg lenger, som om jeg er luft. Vi hilser aldri på hverandre, det gjorde vi alltid før! Jeg savner virkelig alle de gode minnene og alt det koselig vi gjorde og alle de søte planene vi hadde. Vi er ganske så forskjellige, men må si det er tungt å miste deg!

 7 kommentarer

Postet av: Lise Emilie

22.jan.2012- 10:15 -http://mylifedreams.blogg.no

Er så utrolig trist å miste venner sånn.. Føler det samme, han også mistet kontakten med nære venner...

Postet av: sophie

22.jan.2012- 12:05 -

jentami , jeg er alltid her for deg<3

Postet av: Hedda Kristiansen

22.jan.2012- 12:36 -http://myliiifestory.blogg.no

Det er kjipe greier det der ja.. :( Selv om jeg ikke kjenner deg så veldig godt, så er jeg her for deg om du vil snakke om noe :) Fine bilder!

Postet av: caroline josefine

22.jan.2012- 13:44 -http://cajoma.blogg.no

Vennen min, jeg er her for deg hele tiden <3

Postet av: Noraidiot

22.jan.2012- 20:02 -http://noraidiot.wordpress.com

Huff, å miste venner man hadde kjær er utrolig trist. Men håper at du kan snakke med hun du savner, for alt du vet kan det hende at hun føler akkurat det samme som deg, men at ingen av dere tørr å krype tilbake. Håper det ordner seg! Du virker som en søt jente og vil helt sikkert få deg nye venner. Hvis du mister en venn som ikke kommer tilbake er det nok meningen at hun ikke skal være i livet ditt, og noen ganger er det veldig vondt, men kanskje også det beste? <3

Postet av: h3leneej

22.jan.2012- 21:43 -http://h3leneej.blogg.no/

Noraidiot: Tusen takk Nora! det du skrev var til stor hjelp!<3

Postet av: Noraidiot

22.jan.2012- 22:42 -http://noraidiot.wordpress.com

Så bra! Bare hyggelig å kunne hjelpe <3

Skriv en ny kommentar

hits