februar 2012

videoblogg - svara på spm

Erica kvam - l0ve.blogg.no
Anna Edwin - annais.blogg.no
Therese - tcmn.blogg.no
Caroline Mathisen - cajoma.blogg.no
Nora Gabrielsen - noraidiot.wordpress.com  

New in .

Hei dere, etter skolen idag tok jeg og Caroline bussen til amfiborg. Der koste vi oss med is og gikk rundt og titta, jeg kjøpte meg 3 gensere. Ble så utrolig fornøyd med det jeg kjøpte! Først på lenge at jeg har handlet i en annen butikk enn bikbok, for jeg handler nesten bare klær der. Men idag kjøpte jeg faktisk klær ifra Carlings!

♥♥ Videon er på 98 nå trur jeg! Så den kommer ut nå snart!

Who cares ?


♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Cirka 1time og 50 minutter til videobloggen er ferdig! så da snakkes vi da!

night

Hei dere, sorry for at videobloggen ikke har kommet enda! Men det er Caroline som har den på mac'en sin, og ho har ikke vært hjemme denne helgen. Så ho skal prøve å få lagt den ut i morra, men da skal ho trene.Men jeg bare gir henne litt juling, så legger ho den ut!! Neida, men den blir lagt ut det lover jeg.

Idag har jeg hatt en utrolig koselig kveld sammens med den supre kjæresten min! Vi hadde det utrolig koselig, vi var en tur på peppes på storbyen og spiste Oreo dream, nam det er så godt! 

nå sitter jeg i senga og ser på film! og snakker med Gabriel i telefonen, kan livet bli bedre?!! ♥♥

Antrekk for dagen

Genser fra bikbok // bukse fra ginatricot

hva syntes du ?

Hårpruduktene jeg bruker

Hei dere, har fått en del spørsmål om hvilken shampo og balsam jeg bruker. Jeg bruker altså ett sett ifra Sheer blond, som du får kjøpt hos vita! De koster rundt 150-, cirka, jeg har også en hårkur og en varmespray fra Sheer blond. 


Dette er hårkuren og den skal du ha i håret i 45 minutter! Og den funker kjempe bra!


og dette er varme sprayen, den skal du spraye i håret mens du retter det!

Hvilke hårprodukter bruker du? 

 

Spørsmålsrunden kommer!!

Hei dere! Sorry for at jeg ikka har blogget de siste to dagene men på torsdag så tok vi turen opp på halse til min kjære farmor og farmar! Det var utrolig koselig, vi stor koset oss og spiste god mat. Og vi kom hjem ganske sendt og da hadde jeg ikkenoen til på å blogge på, for jeg måtte begynne på lekser. På fredag altså igår var jeg en tur med Gabriel. Så det ble ikke noe tid da eller. 

Men gled dere! jeg har spilt inn spørsmålsrunden til dere, Caroline har den på pc'n sin så ho skal redigere den og legge den ut på bloggen. Så den skal nok komme ut idag, og ho er snill og holder det ho lover. 

Hva skal du gjøre idag?

 

klikk..

Hei dere, som overskriften sier så er det noe med pc'n min som er klikk! Den er skikkelig treig og vil ikke laste opp bilder, det tar sykt lang tid! Så det blir ikke så mange bilder idag. Hater når sant skjer, det er så slitsomt. åhhh

Men dagen idag har ikke vært særlig morsom, startet med at jeg våknet halv 7 og gikk for å spiste og det endte med at jeg klarte å søle å miste maten min i fanget! Og jeg fikk juice i håret! Så jeg måtte gå i dusjen, og løpe til bussen!

På skolen så har vi elevbedrift og da er jeg på gruppe med Caroline, Henriette og Melissa! Vi har noe innen foto og kaller produktet vårt for EB foto. Etter skolen måtte jeg dra rett til trening men bussen var så utrolig forsinka så det ble til at jeg måtte stå og vente i 20 min, det er jo så utrolig kaldt ute. Så jeg holdt på å fryse ihjel. Kom forsent på trening å, men siden jeg har en så snill trener så gikk det bra! Treningen idag var faktisk utrolig kul, haha vi øvde på sann tropp som vi skal ha i Portugal til sommeren og i Halden 12. februar.  Så etter trening dro jeg til byen og da kjøpte jeg med en slush, siden jeg syntes det er så utrolig nam etter trening. hihi.


22.07.2011 ..

haha, det var de bildene jeg fikk lastet opp. 

kjenner du noen som mistet livet eller ble skadet på utøya 22.07.2011 ?

h3leneej

+Add meg som venn

Jeg heter Sarah Helene Joneid. Jeg 14 år og bor i Sarpsborg. Jeg blogger mestom hverdagen min, men kan komme litt annet!

Søk i bloggen

hits